Bitumenova hmota ve speji

Bitumenová hmota = TMEL

11093-1_bitumenova-hmota-ve-spreji-trig-a-cap-asphalt-2Bitumenová hmota ve spreji je produkt, který působí jako tmel nebo izolátor. Je vhodný na opravu v domácnosti, na zahradě nebo ve stavebnictví. Dokáže také opravit různé druhy výrobků. Proč je vhodné ho mít doma?

 bit

Tato skvělá hmota ve spreji působí například jako těsnění. Má skvělou izolační sílu, která chrání proti únikům, trhlinám, netěsnostem, zatékání nebo prosakování. Je skvělým pomocníkem při tmelení vaší střechy, potrubí nebo třeba kanálů.

 bitumen

Bitumenová hmota odolává jak vlhkosti, vodě či mrazu, tak také vysokým teplotám a částečně i ohni. Můžete ji aplikovat na podvozek vozidel, na jakýkoliv materiál z litiny a tak různě. 

Mazivo a tmel? Jdou ruku v ruce!

Zatmelíme, uvidíme? To není vše. Kooperaci s tmelícím sprejem tvoří univerzální mazivo multi 500, které je unikátní svou vysokou účinností. Tento multifunkční olej vám uvolní rezavé, zkorodované, zadřené či zamrzlé mechanismy. Součástí spreje je také integrovaná tryska pro přesnější aplikaci. Účinek spreje je BLESKOVÝ! Navíc jej můžete využít nejen ve stavebnictví, ale také v automobilovém průmyslu či zemědělství.

sprej

Právě nyní nabízíme našim zákazníkům skvělou akci! Zakupte si akční sadu tmelícího spreje TRIG-A-CAP, a k tomu dostanete vysoce účinný multifunkční olej ve spreji ZDARMA!

Jsme tady pro vás, Tým Standmar!!!