Blog


V této sekci našeho eshopu Vás informujeme o novinkách a zajímavostech z našeho sortimentu. Realizacích na míru a možnostech, které jsme Vám schopni nabídnout v rámci nákupu u nás. Těšíme se na Vaše dotazy.


blog


Naše články nájdete níže:


Kotvení šuplíkových boxy QS ONE ke stěně

Věděli jste o skvělé vychytávce šuplíkových boxů ONE! Jedná se o možnosti kotvení těchto boxů ke stěně s garantovanou nosností až 100 kg!.

 
Je to jednoduché, šuplíkové boxy z řady QBRICK SYSTEM ONE mají na zadní části integrovaný systém kotvení a pomocí konektorů, které nabízíme na našem e-shopu:
custom-konektory-sada-2 
Link: https://www.dilenske-vybaveni.cz/qbrick-system-prislusenstvi/qbrick-system-custom-konektory--komplet-v-organizeru/
 
si snadno ukotvíte šuplíky ke stěně dílny, dodávky, garáže, kumbálu apod.
Při zakoupení modelu ONE Drawer 3 dokonce dostanete konektory ke kotvení zcela zdarma!

qbrick-system-one-drawer-3-veseni-na-zed


 

QBRICK SYSTEM ONE DRAWERS

QBRICK SYSTEM ONE – DRAWERS (ZÁSUVKOVÉ MODULY) - ŽHAVÁ NOVINKA JIŽ BRZY!


Již delší dobu můžete v řadě QBRICK SYSTEM PRO zakoupit velmi zajímavé řešení pro třídění a úschovu nářadí a jiného drobného materiálu v podobě zásuvkových modulů DRAWERS. Varianty DRAWER 2 (se dvěma šuplíky) DRAWER 3 (se třemi šuplíky) v mutacích BASIC a EXPERT (šuplíky včetně červených odnímatelných boxíků).
Ihned po uvedení těchto modulů z řady QBRICK SYSTEM PRO jsme byli zasypání dotazy, kdy budou tyto DRAWERY dostupné také ve větší variantě, tedy v řadě QBRICK SYSTÉM ONE???


Máme pro Vás všechny skvělou zprávu! DRAWERY v řadě ONE budou dostupné již na počátku roku 2024.


Zde ochutnávka vzhledu:


drawer-one-1 drawer-one-2 drawer-one-3

Můžeme Vás ujistit, že výrobce uvede promyšlené, komplexní řešení zásuvek v řadě QBRICK SYSTEM ONE, který nejen že poskytne samotné zásuvkové moduly, ale také nabídne řešení jejich uzamykatelnosti!


Ještě pár technických údajů na závěr. Co tedy můžete od novinky QBRICK SYSTEM ONE DRAWERS očekávat?
Design zásuvek vychází z 350tkových boxů řady ONE ve třech variantách a dvou barevných verzích. Dno produktu bude vyrobeno z velmi tuhého materiálu - ABS. Boxy budou 58,5 cm široké, 38,5 cm hluboké a 34 cm vysoké, bez ohledu na barevnou variantu.

Vybavení zásuvky obsahuje podélné přepážky a 4 přihrádky. Přepážky budou také vyrobeny z vysoce odolného ABS plastu.
Na uvedení se těšíme stejně jako vy! Popravdě nemůžeme dospat okamžiku, kdy dorazí na náš sklad do Horní Suché u Havířova!

Sledujte nás na FB a INST, kde budeme o naskladnění novinky informovat!


Šatní skříně pro mateřskou školu - projekt na míru včetně náhradního plnění

Rádi bychom se s Vámi podělili o informace z jedné z našich velmi zajímavých zakázek pro Mateřskou Školu Děčín.


Jedná se o zajímavý projekt na míru s dodávkou včetně náhradního plnění. Mateřská škola si navrhla barevnost šatních skříní do třídy a my jsme vyhověli jejich požadavku. Navíc jsme byli schopni dodat a plnit zakázku včetně náhradního plnění.


Vše začalo výběrem vhodných skříněk. V tomto případě si škola vybrala položku - kód 132276 - tedy svařované (tyto doporučujeme), boxové skříňky. Následně se řešila barevnost. Zvítězila varianta "šachovnice". Kombinace barev - šedá (korpus), žlutá a oranžová (dvířka). Aktuálně jsou skříně ve výrobě. O fotografie z realizace s s Vámi zde rádi podělíme v prosinci 2023, kdy bude dodáno a instalováno.


nahradni-plneni


Pro více informací nás kontaktujte na čísle níže. Budeme se těšit na Vaše dotazy a případně spolupráci.

Marian Podleśny
majitel

tel. +420 605 869 064


 

Bitumenova hmota ve speji

Bitumenová hmota = TMEL

11093-1_bitumenova-hmota-ve-spreji-trig-a-cap-asphalt-2Bitumenová hmota ve spreji je produkt, který působí jako tmel nebo izolátor. Je vhodný na opravu v domácnosti, na zahradě nebo ve stavebnictví. Dokáže také opravit různé druhy výrobků. Proč je vhodné ho mít doma?

 bit

Tato skvělá hmota ve spreji působí například jako těsnění. Má skvělou izolační sílu, která chrání proti únikům, trhlinám, netěsnostem, zatékání nebo prosakování. Je skvělým pomocníkem při tmelení vaší střechy, potrubí nebo třeba kanálů.

 bitumen

Bitumenová hmota odolává jak vlhkosti, vodě či mrazu, tak také vysokým teplotám a částečně i ohni. Můžete ji aplikovat na podvozek vozidel, na jakýkoliv materiál z litiny a tak různě. 

Mazivo a tmel? Jdou ruku v ruce!

Zatmelíme, uvidíme? To není vše. Kooperaci s tmelícím sprejem tvoří univerzální mazivo multi 500, které je unikátní svou vysokou účinností. Tento multifunkční olej vám uvolní rezavé, zkorodované, zadřené či zamrzlé mechanismy. Součástí spreje je také integrovaná tryska pro přesnější aplikaci. Účinek spreje je BLESKOVÝ! Navíc jej můžete využít nejen ve stavebnictví, ale také v automobilovém průmyslu či zemědělství.

sprej

Právě nyní nabízíme našim zákazníkům skvělou akci! Zakupte si akční sadu tmelícího spreje TRIG-A-CAP, a k tomu dostanete vysoce účinný multifunkční olej ve spreji ZDARMA!

Jsme tady pro vás, Tým Standmar!!!



Qbrick systém - jakou řadu vybrat?

1. Jaké řády Qbrick systému vlastně existují?
- základní řady boxů na nářadí značky Qbrick jsou:

Qbrick System ONE
Qbrick System TWO
Qbrick System PRO

qbrick-rady

Jak rozpoznat, který systém Qbrick je který? Hlavním rozdílem mezi systémy Qbrick ONE, TWO a PRO je jejich velikost. Při pohledu na boxy je snadno rozeznáte.

Qbrick System ONE má šířku 585 mm a délku 385 mm, platí pro každý modul a výška závisí na zvolené verzi: 200, 350, 450. (nepočítaje organizéry).
Qbrick System TWO má šířku 530 mm a délku 313 mm, platí pro každý modul v této sérii. Výška, stejně jako v předchozím systému, závisí na zvoleném boxu: Organizer, Toolbox, Box 100, Box 200.
Qbrick System PRO je 450 mm široký a 334 mm dlouhý.

Řekněme si něco o detailech jednotlivých řad - Qbrick System One má upevňovací prvky dvoudílné a skládací, což je krásně vidět u boxu Qbrick System ONE 200 BASIC. V řadě TWO jsou upevňovací prvky jednodílné, ploché a čtvercové a v PRO jsou upevňovací prvky jednodílné, ale protáhlejší než v systému TWO.

uzavery-qbrick


2. Která řada se dá propojit s kterou:
- nejčastějším dotazem a problematikou Qbrick systému je jeho kompatibilita a propojitelnost jednotlivých řad!

Základní princip: QBRICK SYSTEM ONE je kompatibilní s QBRICK SYSTEM ONE! Řadu TWO propojíme s moduly řady TWO, no a konečně PRO s PRO.
Co to znamená? Že všechny boxy, které mají název začínající na Qbrick System ONE, do sebe zapadnou. Dají se kombinovat, upevňovat, modulovat a dělat mnoho různých věcí, které nám naše fantazie umožňuje. Totéž plastí pro SYSTEM TWO a SYSTEM PRO. Při nákupu boxu QBRICK SYSTEM PRO CART víme, že se bude hodit jako základna pro všechny boxy ze série QBRICK SYSTEM PRO.

Ale POZOR! Existují výjimky!
V řadě QBRICK SYSTEM ONE se nabízí boxy s víkem VARIO, díky kterému lze boxy ONE 200, 350, 450 a ONE CART kombinovat s boxy:

a) Qbrick System PRO (500, Toolcase, Toolbox, Organizer 100, 200 a 300)
b) Qbrick System PRO 600

V Qbrick System PRO z jiné řady můžeme zatím adaptovat pouze TWO ORGANIZER MULTI, který, ačkoliv v nomenklatuře Qbrick patří do System TWO, perfektně však pasuje do PRO TOOLBOX.

Qbrick system ONE Organizer L 2.0 - nelze přímo připnout na ONE CART, 450, 350, 200 - spojovací prvek je ONE ORGANIZER XL 2.0 nebo ONE ORGANIZER XL 2.0 LONG BIN !!!


3. Který Qbrick System si vybrat?
- nejdůležitější otázkou, kterou si klade každý, kdo vstupuje do světa boxů na nářadí....
- nejprve je potřeba si definovat jasný cíl: Na co potřebujeme sadu nástrojů?
- následně je nutné nastudovat parametry, které daná řada Qbrick má a nabízí a podle toho vybrat

Níže se pokusíme popsat jednotlivé řady boxů Qbrick System a uvedeme příklady aplikací vyplývajících z našich zkušeností. Buďte si však prosím vědomi toho, že každý se musí rozhodnout sám a naše zkušenost vám má pouze pomoci se rozhodnout, nikoli rozhodnout za vás.

Qbrick System ONE - velký, pancéřovaný a určený pro speciální úkoly.
Qbrick System ONE je vlajkovou lodí této značky. Vyznačuje se následujícími vlastnostmi:

a) IP66 vodotěsný a prachotěsný
b) vysoká nosnost - 50 kg
c) tlaková odolnost do 120 kg
d) relativně velké rozměry: 585 x 385mm
e) rozsáhlý systém skládající se z mnoha modulů

Díky tlakové odolnosti do 120 kg lze boxy použít jako plošinu. Velmi často se používají jako pracovní plošina nebo malý žebřík, protože dospělý muž s nářadím se snadno postaví na víko krabice a má jistotu, že se nerozbije. Naše testy ukázaly, že Qbrick System ONE 200 Technik odolává invazi přes 2 tuny vážícího terénního vozu, což je obrovský úspěch. Díky odolnosti vůči prachu a vodě mohou být boxy použity v nejtěžších stavebních podmínkách a nářadí uložené uvnitř bude v bezpečí. Po práci můžete přepravky vyčistit vapkou, aniž byste se museli starat o nářadí uložené uvnitř, protože těsnění ve víku zabraňuje pronikání vody dovnitř přepravky.
Qbrick systém ONE dopuručujeme pro: stavaře a živnostníky pohybující se na stavbách, stavební firmy, montážní týmy pracující venku, energetické společnosti i off-roadové fanoušky a další.

Nevýhodou systému ONE je, že je velký a těžký. Když musí montér několikrát denně nosit box do 4. patra, nebude to pro něj příjemné. Pak je lepší zvolit menšího bratříčka – SYSTEM PRO.

qbrick-a-auto


Qbrick System PRO - menší bratr System ONE.

Boxy Qbrick System PRO jsou menší a lehčí verzí systému ONE. Uživatelé jej velmi často nazývají mladším nebo menším bratrem Qbrick System ONE.
Je menší stejně dobrý?

Řada PRO má těsnění, díky kterému jsou krabice prachotěsné a vodotěsné. Což ukazuje, že tento systém je zaměřen na profesionály.
I když výrobce nedoporučuje používat boxy řady PRO jako "žebřík" (dokonce na víku jsou loga přeškrtnutých nohou, aby bylo jasné, že se na tyto boxy nesmí šlapat), jsem po našich testech se zjistili, že vydrží zátěž 90 kg.

qs-pro-stojim

Ze všech řad QBRICK je řada boxů SYSTEM PRO nejmladší. A přestože je nejmladší, je velmi vyvinutá.
Jsou zde základní boxy: Cart, Toolbox, Toolcase (což je box na elektrické nářadí). Obsahuje 3 velikosti organizérů s pěnami nebo boxíky (PRO 500, PRO 600 a PRO 700).

Doporučeno pro: montéry, elektrikáře, instalatéry, truhlářské firmy a všude tam, kde není potřeba "megapancéřová" bedna a důležitá je hmotnost (protože se musí nosit např. do 4. patra).


Qbrick System TWO.

Skvělé boxy za skvělou cenu! Tento slogan vystihuje celou řadu QBRICK SYSTEM TWO. Máme-li odpovědět na otázku: KTERÝ GARÁŽOVÝ BOX? Jednoznačně - QBRICK SYSTEM TWO.
Řada TWO má rozměry: 530 x 313mm, díky čemuž je vhodná pro většinu prací a hodí se pro většinu nástrojů.

Přestože řada TWO nemá těsnění, není vodotěsná a prachotěsná a výrobce nedoporučuje stát na krytu, cílí QBRICK SYSTEM TWO na zcela jinou zákaznickou cílovku. Boxy z řady QBRICK SYSTEM TWO jsou levná, ale pevné.
Poměr ceny a kvality je VÝBORNÝ!

Doporučeno pro: začínající renovační a stavební firmy nebo drobné živnostníky, kterým nezáleží na vodotěsnosti. Skvěle se bude hodit jako garážový box, díky kterému bude s jeho kvalitami spokojen každý kutil. Navíc získáte pojízdnou dílničku. Box pro kutila, který rád tráví čas v garáži při opravě motorky nebo auta.
Pokud se blíží Vánoce, narozeniny nebo jmeniny přítele, tatínka, dědy, strejdy, Qbrick System TWO SET je perfektní nápad pro dárek.

 

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem