QBRICK SYSTEM ONE DRAWERS

QBRICK SYSTEM ONE – DRAWERS (ZÁSUVKOVÉ MODULY) - ŽHAVÁ NOVINKA JIŽ BRZY!


Již delší dobu můžete v řadě QBRICK SYSTEM PRO zakoupit velmi zajímavé řešení pro třídění a úschovu nářadí a jiného drobného materiálu v podobě zásuvkových modulů DRAWERS. Varianty DRAWER 2 (se dvěma šuplíky) DRAWER 3 (se třemi šuplíky) v mutacích BASIC a EXPERT (šuplíky včetně červených odnímatelných boxíků).
Ihned po uvedení těchto modulů z řady QBRICK SYSTEM PRO jsme byli zasypání dotazy, kdy budou tyto DRAWERY dostupné také ve větší variantě, tedy v řadě QBRICK SYSTÉM ONE???


Máme pro Vás všechny skvělou zprávu! DRAWERY v řadě ONE budou dostupné již na počátku roku 2024.


Zde ochutnávka vzhledu:


drawer-one-1 drawer-one-2 drawer-one-3

Můžeme Vás ujistit, že výrobce uvede promyšlené, komplexní řešení zásuvek v řadě QBRICK SYSTEM ONE, který nejen že poskytne samotné zásuvkové moduly, ale také nabídne řešení jejich uzamykatelnosti!


Ještě pár technických údajů na závěr. Co tedy můžete od novinky QBRICK SYSTEM ONE DRAWERS očekávat?
Design zásuvek vychází z 350tkových boxů řady ONE ve třech variantách a dvou barevných verzích. Dno produktu bude vyrobeno z velmi tuhého materiálu - ABS. Boxy budou 58,5 cm široké, 38,5 cm hluboké a 34 cm vysoké, bez ohledu na barevnou variantu.

Vybavení zásuvky obsahuje podélné přepážky a 4 přihrádky. Přepážky budou také vyrobeny z vysoce odolného ABS plastu.
Na uvedení se těšíme stejně jako vy! Popravdě nemůžeme dospat okamžiku, kdy dorazí na náš sklad do Horní Suché u Havířova!

Sledujte nás na FB a INST, kde budeme o naskladnění novinky informovat!